FOLYAMATMENEDZSMENT

FŇĎoldal > Modulok > FOLYAMATMENEDZSMENT
A t-method szoftver ir√°ny√≠t√°si rendszerek mŇĪk√∂dtet√©se sor√°n felmer√ľlŇĎ ig√©nyek √©s k√∂vetelm√©nyek egyszerŇĪ, gyors √©s adatbiztos megold√°s√°t szolg√°lja. Tov√°bb olvasom

A folyamatmenedzsment a v√°llalati strat√©gi√°t kapcsolja √∂ssze √©s ford√≠tja le a v√°llalati folyamatok szintj√©re, azzal a c√©llal, hogy a vevŇĎk elv√°r√°sait a v√°llalat ir√°ny√≠tott m√≥don, a legeredm√©nyesebben √©s a leghat√©konyabban tudja kiel√©g√≠teni. Egy gazdas√°gi szervezet hat√©kony mŇĪk√∂d√©s√©hez, sz√°mos egym√°shoz kapcsol√≥d√≥ folyamatot kell meghat√°rozni, optimaliz√°lni √©s ir√°ny√≠tani. A t-method szoftver t√°mogat√°st ny√ļjt a szervezetek folyamatainak megtervez√©s√©ben, mŇĪk√∂d√©si szab√°lyok elk√©sz√≠t√©s√©ben.

  • A t-method szoftverben megtervezhetj√ľk a szervezet folyamatait, melyet folyamatt√©rk√©pben vizu√°lisan is megjelen√≠thet√ľnk. A tervez√©s sor√°n lehetŇĎs√©g√ľnk van ir√°ny√≠t√°si, vevŇĎi √©s t√°mogat√≥ folyamatok, tov√°bb√° saj√°t, belsŇĎ √©s k√ľlsŇĎ, kihelyezett folyamatok defini√°l√°s√°ra is.
  • A t-method szoftver t√°mogatja a folyamatszeml√©letŇĪ megk√∂zel√≠t√©st.
  • LehetŇĎs√©g√ľnk van t√∂bbszintŇĪ folyamatstrukt√ļra l√©trehoz√°s√°ra.
  • A folyamatok be- √©s kimeneteinek defini√°l√°sa kapcs√°n a folyamatkapcsol√≥d√°sokat is be tudjuk mutatni.
  • A folyamatc√©lok √©s azok kulcs mutat√≥kban val√≥ lek√©pez√©se kapcs√°n a folyamataink eredm√©nyess√©g√©t √©s hat√©konys√°g√°t figyelemmel k√≠s√©rhetj√ľk √©s v√°ltoz√°sok hat√°s√°t azonnal √©szlej√ľk. A t-method szoftverben a mutat√≥sz√°m strukt√ļra k√∂nnyen √°tl√°that√≥, t√°mogatja a szervezet szintŇĪ tervez√©st.
  • A munkamenet defini√°l√°s√°ra folyamat√°br√°kat hozhatunk l√©tre, melyben a szervezeti adatokkal val√≥ √∂sszekapcsol√°s r√©v√©n, a mŇĪveleteket a munkak√∂ri feladatok szintj√©ig meghat√°rozhatjuk.
  • A t-method szoftverben a strat√©giai c√©lok el√©r√©s√©t biztos√≠t√≥ fŇĎ folyamatok szintj√©tŇĎl eg√©szen a munkamenetet szab√°lyoz√≥ elŇĎ√≠r√°sokig al√°bontva komplex, koherens tervez√©s val√≥s√≠that√≥ meg. Ez a t√°mogatotts√°g k√©pess√© teszi a szervezetet a k√ľlsŇĎ/ belsŇĎ t√©nyezŇĎk miatti gyors reag√°l√°sra.